Hola! Som LA VESTUARITECA, una BIBLIOTECA DE VESTITS: un espai físic i també virtual on trobar tot allò que necessites.

Volem donar una segona vida al tèxtil que s’acumula als nostres magatzems, però també aliar-nos a altres espais que vulguin cedir material o llogar-lo.

Estem fent aquest breu qüestionari per a recollir informació de totes les persones i institucions que estarien interessades a formar part d’aquest gran esforç i trobar, junts, solucions que ens aportin més recursos i cuidem el planeta.

T’hi sumes?

Ajuda’ns omplint el qüestionari i reenvia’l a altres persones o organitzacions que puguin estar-hi interessades.  Moltes gràcies!

 


 

AVÍS: el 19 de setembre (2022) a les 18h hi haurà una trobada de presentació / reunió de treball de La Vestuariteca. La trobada tindrà  lloc al Centre Cívic de l’antiga estació de Magòria (Gran Via de les Corts Catalanes, 247  – 08014 Barcelona).

En els mesos següents (octubre / novembre) hi haurà dues trobades més per a aquells qui no hagin pogut venir a la de setembre. Dins del qüestionari us demanem si hi voleu participar.

 


 


Pots triar les 2 opcions.

Pots triar diverses opcions.
Si tries l'opció d'octubre / novembre, et comunicarem més endavant les dates concretes de les sessions. Moltes gràcies.

En compliment de l'establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment a ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb CIF G62003603 perquè les meves dades puguin ser utilitzats per als tractaments a baix indicats. Faig constar que se m'ha comunicat que les dades facilitades quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers titularitat de ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'empresa. Mitjançant la signatura del present document dono el meu consentiment exprés per a què l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC pugui utilitzar a aquest efecte concret les dades facilitades, comprometent-se a tractar-los deforma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per les la finalitat dels mateixos. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, em comprometo a notificar-los i disposen del meu consentiment per fer ús d'ells. Així mateix, li informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat mitjançant escrit dirigit a RAMBLA BADAL 82, 08014 BARCELONA, BARCELONA, o bé al correu electrònic artixoc@gmail.com. ARTIXOC m'ha informat de les dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades de l'empresa, tant el correu electrònic info@normatiza.es com el telèfon 663 611 822. Amb la signatura d'aquest document autoritzo expressament el tractament de les meves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: informació d’activitats relacionades i altres projectes rellevants de l’entitat que puguin ser del meu interès.


Recorda: si no reps el correu de confirmació, si us plau, comprova el correu brossa.

Si us plau, fes clic a la casella "No soc un robot" per a verificar la inscripció.