Hola! Som LA VESTUARITECA, una BIBLIOTECA DE VESTITS: un espai físic i també virtual on trobar tot allò que necessites.

Volem donar una segona vida al tèxtil que s’acumula als nostres magatzems, però també aliar-nos a altres espais que vulguin cedir material o llogar-lo.

Estem fent aquest breu qüestionari per a recollir informació de totes les persones i institucions que estarien interessades a formar part d’aquest gran esforç i trobar, junts, solucions que ens aportin més recursos i cuidem el planeta.

T’hi sumes?

Ajuda’ns omplint el qüestionari i reenvia’l a altres persones o organitzacions que puguin estar-hi interessades.  Moltes gràcies!

 


 

El 19 de setembre (2022) a les 18h va tenir lloc la primera trobada de presentació / reunió de treball de La Vestuariteca, al Centre Cívic de l’antiga estació de Magòria (Gran Via de les Corts Catalanes, 247  – 08014 Barcelona).

AVÍS:  El proper desembre hi haurà una trobada més per a aquells qui no hagin pogut venir a la de setembre. N’hi ha més de previstes per al 2023. Dins del qüestionari us demanem si hi voleu participar.

 


 


Pots triar les 2 opcions.

Pots triar diverses opcions.
Us comunicarem més endavant les dates concretes de les sessions. Moltes gràcies.

En compliment de l'establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment a ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb CIF G62003603 perquè les meves dades puguin ser utilitzats per als tractaments a baix indicats. Faig constar que se m'ha comunicat que les dades facilitades quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers titularitat de ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'empresa. Mitjançant la signatura del present document dono el meu consentiment exprés per a què l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC pugui utilitzar a aquest efecte concret les dades facilitades, comprometent-se a tractar-los deforma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per les la finalitat dels mateixos. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, em comprometo a notificar-los i disposen del meu consentiment per fer ús d'ells. Així mateix, li informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat mitjançant escrit dirigit a RAMBLA BADAL 82, 08014 BARCELONA, BARCELONA, o bé al correu electrònic artixoc@gmail.com. ARTIXOC m'ha informat de les dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades de l'empresa, tant el correu electrònic info@normatiza.es com el telèfon 663 611 822. Amb la signatura d'aquest document autoritzo expressament el tractament de les meves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: informació d’activitats relacionades i altres projectes rellevants de l’entitat que puguin ser del meu interès.


Recorda: si no reps el correu de confirmació, si us plau, comprova el correu brossa.

Si us plau, fes clic a la casella "No soc un robot" per a verificar la inscripció.